ENTREPRENEURIAL ESSENTIALS 
VOOR STUDENTEN

ONDERNEMERSCHAP 4

GRAFISCHE EN DIGITALE MEDIA AP HOGESCHOOL

 HACK THE CITY 


Overheden, technologiebedrijven, ziekenhuizen of banken: overal stijgt de nood aan cybersecurity. We beschikken steeds meer over gevoelige informatie die beschermd moet worden. Ethical hackers sporen fouten op in beveiligingsystemen, servers en websites om te voorkomen dat net die gegevens in de foute handen belanden. Cybersecurity en ethical hacking worden daarom ook steeds belangrijker.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE, stad Antwerpen, Digipolis en Intigriti organiseren twee evenementen rond ethical hacking, een lezing om geïnspireerd te worden en een hackaton om zelf aan de slag te gaan.

 12.03.2019  Wat is ethical hacking en hoe begin je er eraan?

Op dinsdag 12 maart organiseert TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE een gratis avond rond ethical hacking om de wereld van cybersecurity en ethical hacking te ontdekken. Twee sprekers zullen vertellen over hun inspirerende ervaringen in de sector.

 

Inti De Ceukelaire zal zijn ervaringen en kennis delen rond ethical hacking. In 2017 slaagde hij erin om de Twitter van president Trump te manipuleren. In 2018 werd hij zelfs gekroond tot wereldkampioen hacking.

Matthias Dobbelaere is oprichter van theJurists Europe. Hij is gespecialiseerd in online privacy en vrijheid van meningsuiting. Matthias wordt frequent geciteerd in media en geeft in veelvoud lezingen rond digitaal recht, intellectuele eigendom, juridische technologie (legaltech) en artificial intelligence (A.I.).

IN 'T KORT

Deelnemen is gratis!

Locatie: Digipolis, Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Datum: dinsdag 12 maart 2019

Timing:

18u00 | Ontvangst met broodjes

18u30 | Introductie

18u40 | Inti De Ceukelaire

19u00 | Matthias Dobbelaere

19u20 | Q&A

19u30 | Netwerkreceptie

21u00 | Einde

INTI DE

CEUKELAIRE

Ethical Hacker.

Manipulated Trump's Twitter.

World Champion Hacking.

MATTHIAS
DOBBELAERE

Digitaal recht.

Privacy.

Intellectuele eigendom.

 

Artificial Intelligence.

TOMAS
MICHELENA

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE