Google en stad Antwerpen nodigen u uit op het grootste Digitaal Atelier in België


Wilt u online meer klanten bereiken, maar weet u niet hoe u hieraan begint? Of wilt u samen met experts alle groeikansen benutten die het internet biedt?

Kom dan op maandag 20 juni naar het Digitaal Atelier, een gratis business event van Google in samenwerking met stad Antwerpen, in congrescentrum ALM in Berchem.

Het internet is een belangrijke groeifactor voor ondernemers. Ondernemingen die zich sterk digitaal uitbouwen, genereren 2 keer zo snel nieuwe jobs en hebben 50% meer kans om hun producten en diensten te verkopen in het buitenland.

Daarom organiseren Google en stad Antwerpen het Digitaal Atelier met interactieve workshops waar u uw digitale skills kan aanscherpen. U leert samen met experts als Jo Caudron, Carole Lamarque en Sam Wouters hoe u technologie kan gebruiken voor de groei van uw bedrijf.

Enkel door welvaart kan stad Antwerpen blijven groeien. Daarom ondersteunen wij dit initiatief van Google. Want Antwerpen is open voor business.

Registreren kan HIER

12 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE