• Admin

Ondernemen in de zorg.


Denk je aan het starten van een eigen zaak in de zorg- en welzijnssector en gezondheidssector maar zit je nog met heel wat vragen? Kom dan op 20 september naar het gratis Starterscafé voor vrouwen. Het programma voor deze avond: 19u00 Onthaal in De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen 19u15 Welkomstwoord door Ludwig Caluwé, gedeputeerde Provincie Antwerpen 19u20 Inspirerend panelgesprek met Katia Verhaeren van Villa Clementina, Melissa Kiopekzis van Wondzorgcentrum en Ruth Beckers van Qualix. Pauze 20u40 Meet & Greet met de onderneemsters 21u30 Napraten bij een drankje

Meer info : www.markantvzw.be/starterscafé

9 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE