• Admin

Ontwikkel dé app van Antwerpen en win!

Apps from Antwerp stimuleert innovatief en creatief talent om een app te ontwikkelen waar Antwerpen beter, leuker en fijner van wordt.

Kriebelt het bij jou ook om een app te ontwikkelen? Zit jij vol innovatieve ideeën die je samen met een app-ontwikkelaar wil realiseren? Of wil je je gewoon eens laten inspireren door enkele topstarters binnen de IT-sector?

Kom dan zeker naar de Kick-off Apps from Antwerp op donderdag 16 maart in TAKEOFFANTWERP_ en verhoog je slaagkansen om te winnen.

De winnaars van Apps from Antwerp ontvangen 20.000 euro (eerste plaats), 15.000 euro (tweede plaats) en 10.000 euro (derde plaats) om hun app te realiseren en krijgen juridische, logistieke of marketingondersteuning via stad Antwerpen. De winnaars krijgen ook marketingadvies van enkele gevestigde marketingbureaus uit Antwerpen. Bovendien zorgt de stad voor extra promotie om de app bij een breed publiek bekend te maken.

Kortom, redenen genoeg om deel te nemen!

Praktisch Donderdag 16 maart

17u00 tot 21u00

TAKEOFANTWERP_, Kleine Kauwenberg 17, 2000 Antwerpen

Inschrijven is gratis.

Meer informatie over Apps from Antwerp op www.appsfromantwerp.be

60 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE