Eindelijk nog eens op een marktje staan?

BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Samen met KAVKA organiseren ze op zaterdag 29 augustus een markt waar we zo maar even 10 jonge starters mogen afvaardigen in een TRY-out area. In deze zone kan je producten verkopen en kom je in contact met andere ondernemers.

OPROEP

Wil je met je eigen project deelnemen aan de markt? We kunnen 10 Antwerpse jonge starters afvaardigen. Het event gaat door op zaterdag 29 augustus van 14u00 tot 18u00 (opbouw vanaf 09u00, afbouw vanaf 18u00). De markt gaat door in openlucht op het binnenplein van de bijenkorf (Oudaan).


Je kan je kandidaat stellen via deze link. De organisatie selecteert 10 projecten. Dit betreft een samenwerking tussen Kavka, BAAS en Fameus.


==

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een uitbreiding op de bestaande werking TAKEOFFANTWERP waarstad Antwerpen,Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen,AP Hogeschool,Karel de Grote Hogeschool,Universiteit Antwerpen,Hogere Zeevaartschool,SINCenVOKA de krachten bundelen om het hoger onderwijs ondernemeder te maken. Samen metBAASfocust TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE op alle ondernemende jongeren in Antwerpen. Met steun vanEFROenVLAIO.


TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE