Stagecafé: loop een uitdagende stage in een innovatief bedrijfStudeer je IT, design, marketing en/of sales en zoek je een uitdagende en leerrijke stageplaats in een innovatief bedrijf?


Kom dan op woensdag 23 oktober om 16u en 20u naar het stagecafé in the Beacon waar je kan kennismaken met verschillende bedrijven, start-ups en organisaties. We bieden je een waaier aan stageplaatsen aan waaruit jij kan kiezen, of bespreken met jou ter plekke wat de mogelijkheden zijn. Zo vind jij een stageplek-op-maat.


Je leert werken in een professionele omgeving waar nieuwe technologieën een pertinente plaats hebben en waar volop wordt ingezet op kennisdeling en samenwerking.


Agenda

Je kan doorlopend binnenwandelen maar we voorzien ook enkele plenaire sessies die zeker interessant zijn om mee te pikken.

17.30u – Innovatieve stages: een overzicht

18.00u – Werken bij innovatieve start-ups & organisaties

18.30u – Innovatie bij Port of Antwerp


Meer weten over deelnemende bedrijven? Check https://thebeacon.eu/events-type/stagecafe-loop-een-uitdagende-stage-in-een-innovatief-bedrijf/

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE