Avond rond ondernemerschap op de Universiteit Antwerpen.

20/11/2014

 

Op donderdag 20 november 2014 slaan de faculteit TEW, Wikings-NSK, Capitant, IMBIT, AIESEC, Socio Economica en SINC de handen in elkaar om naar jaarlijkse gewoonte een avond rond ondernemerschap te organiseren.

Dit jaar zal dit evenement in het teken staan van de verschillende fasen van ondernemen. Zo zullen we om 19u starten met een kleine introductie door decaan Rudy Martens. Hierna komen de volgende vier sprekers aan het woord:

- Aimé Van Hecke: gestart als zelfstandige consultant, voormalig directeur televisie van VRT en CEO van Sanoma Magazines Belgium. Hij zal voor dit evenement als inspirator fungeren en jullie warm proberen te maken voor ondernemerschap.

- Harry De Smedt: huidig CEO van het Business Angels Network (BAN). Hij zal kort de criteria overlopen waarnaar gekeken wordt bij een investeringsbeslissing.

- Jonathan Van Driessen: heeft al verschillende businesses gerund en in het voorjaar heeft hij Festivalking.com over gekocht, een webshop voor festivalgangers. Daarnaast is hij ook nog full time Salesforce consultant bij Deloitte en DJ. Jonathan zal toelichten welke lessen hij heeft geleerd als ondernemer.

- Ben Geysen: oprichter en eigenaar van Newsengine, PR-communicatiebureau in Antwerpen. Hij is reeds een succesvolle ondernemer en zal uitleggen wat momenteel nog zijn dagelijkse uitdagingen zijn als ondernemer.

Dit evenement zal eindigen met een Q&A geleid door prof. dr. ing. Johan Braet, ook reeds een ervaren ondernemer en mentor van vele studenten die plannen om een eigen onderneming te lanceren tijdens of na hun opleiding aan de UA.

Afsluitend zal er nog een receptie plaatsvinden waar je met alle sprekers kan napraten. Deze receptie vindt plaats aan het lokaal (C204) van het evenement zelf. 

Kort:
Wat? Event rond ondernemen
Waar? C204
Wanneer? Donderdag 20 november 18u30

Ontvangst: 18u30
Start event: 19u
Q&A: 20u30
Receptie: 21u

 

Facebook :

https://www.facebook.com/events/1573100452924776/ 

Please reload

 Vorige berichten: 

November 12, 2019

August 28, 2019

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE