Wie wordt student-ondernemer van het jaar?

30/03/2016

 

Bijt jij de spits af als eerste 'student-ondernemer van het jaar'?

 

Met de verkiezing 'student-ondernemer van het jaar 2016' willen UNIZO en de Stichting Onderwijs & Ondernemen studenten in de kijker zetten die hun studies combineren met ondernemerschap.

 

Uit een recente rondvraag van UNIZO blijkt dat maar liefst 4 op 10 jongeren van 16 tot 18 jaar denkt aan een eigen zaak. Het aantal studenten dat daadwerkelijk begint te ondernemen tijdens de hogere studies neemt elk jaar toe. Vandaag zijn er al meer dan 5000 jongeren die naast hun studies, een eigen onderneming hebben.

 

Er is veel doorzettingsvermogen en discipline nodig om als student reeds actief met ondernemerschap bezig te zijn. Via deze verkiezing willen we jaarlijks de student-ondernemer, en bij uitbreiding het student-ondernemerschap, in de bloemetjes zetten. Zo motiveren we nog meer studenten om ook de stap te zetten. Want zoals het spreekwoord zegt : jong geleerd is oud gedaan!

Please reload

 Vorige berichten: 

November 12, 2019

August 28, 2019

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE