WETENSCHAP op café.

 

Sven Pichal gaat tijdens het derde wetenschapscafé in gesprek met Bart Coenen en publiek, tussen pot en pint.

 

"Weg met het groene traditionalisme, maak plaats voor de ecomodernisten!"


Ecomodernisten, een nieuwe generatie van 'groen'denkers, laten een frisse wind waaien door ons op hol geslagen klimaat, zijn optimistisch en niet bang van de vrije markteconomie. Ze vertrouwen op technologie en wetenchap om de menselijke afhankelijkheid van de natuur te reduceren en geloven niet dat we per se kernenergie of ggo's moeten bannen uit onze samenleving.
Bart Coenen noemt zichzelf de eerste Vlaamse ecomodernist. Samen met Frank Verhoft vertaalde hij 'An Ecomodernist Manifesto" naar het Nederlands en hij is oprichter en hoofdredacteur van BackCover, een e-magazine rond milieu, ecologie en technologie.

 

Organisatie : Wetenschap Aan De Stroom
Info : FACEBOOK

 

Please reload

 Vorige berichten: 

November 12, 2019

August 28, 2019

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE