Studeren en ondernemen? #KICKOFFANTWERP

Maak tijdens het panelgesprek op ons KICKOFFEVENT kennis met Charlotte de Ridder.

 

Charlotte is een jonge onderneemster van 22 jaar. Ze wil met GrandEleganze dames met een grotere schoenmaat de perfecte schoenen laten dragen door een ruime selectie aan te bieden van elegante en modieuze damesschoenen vanaf maat 41 t.e.m. maat 45. GrandEleganza is ontstaan uit het afstudeerproject waar Charlotte in haar laatste jaar internationaal ondernemen aan werkte. Het project viel al meerdere keren in de prijzen. Alsof dat nog niet genoeg was won het project de wedstrijd ‘Plezante premies voor plezante projecten’ van de radiozender Q-music en ontving Charlotte €8.000 en is het project is ook nog uitgekozen als ‘meest beloftevolle studentenidee van 2016’ door VOKA en stad Antwerpen.

 

Inschrijven is gratis maar verplicht via: http://www.kickoff.takeoffantwerp.be/

 

 
KICKOFF Event - 11 oktober 2016
18u00 - 23u00
Universiteit Antwerpen, stadscampus, K-blok.

 

= =

 

In ‘TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE’ bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking Kavka, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief organiseert de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. In aanwezigheid van Vlaams Minister Muyters wordt het startschot gegeven van dit uniek samenwerkingsverband.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen Stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool - KdG, UAntwerpen, Kavka, SINC& Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Met de steun van EFRO en VLAIO.

 

 

 

 

 

Please reload

 Vorige berichten: 

November 12, 2019

August 28, 2019

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE