STARTUP YOUR

CHRISTMAS

START-UP YOUR CHRISTMAS

CALLING ALL YOUNG ENTREPRENEURS!

De feestdagen zijn een tijd van geven. Daarom gaat TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE op zoek naar student-ondernemers en startups met een fysiek product die interesse hebben om deel te nemen aan Start-Up Your Christmas op dinsdag 17 december.

 

De geselecteerden krijgen de kans om op deze start-up kerstmarkt een stand uit te baten, waar ze hun product(en) kunnen verkopen. Er zal een heuse inpakstand aanwezig zijn om zo de kerstsfeer compleet te maken!

 

Daarnaast steunen we met dit initiatief ook De Warmste Week. Iedereen kan een vrije bijdrage leveren die we overhandigen aan De Warmste Week.

Timing

Dinsdag 17 december

Doorlopend van 16u00 - 22u00

Locatie TAKEOFFANTWERP, Kleine Kauwenberg 17, 2000 Antwerpen

Interesse?

Jammer genoeg zijn alle plaatsen momenteel volzet. maar je bent altijd welkom om kerstinkopen te komen doen.

VOLZET 

 

De organisatie behoudt zich het recht om een selectie te maken met het oog op voldoende variatie op de kerstmarkt en de representativiteit van het hele ecosysteem.

Prijscategorie

Leeftijd

Statuut student-ondernemer?

Ondernemingsnummer

Warmste Week

Dit initiatief is natuurlijk niet voor niets: in het kader van De Warmste Week organiseert Start-Up Your Christmas tevens een inzamelingsactie. Hoe zou jij hieraan willen bijdragen? Het bedrag kies je uiteraard zelf!

Onderwijsinstelling

Website

URL naar je website of Facebookpagina

Top! We hebben je formulier goed ontvangen. We laten je snel weten of je geselecteerd bent. 

Oops, er is een fout opgetreden. Controleer alle velden en probeer opnieuw!

Bij vragen of problemen kan je contact opnemen met Ellen Van Gool.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een uitbreiding op de bestaande werking TAKEOFFANTWERP waar stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, SINC en VOKA de krachten bundelen om het hoger onderwijs ondernemeder te maken. Samen met BAAS focust TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE op alle ondernemende jongeren in Antwerpen. Met steun van EFRO en VLAIO.