TAKEOFF - DE PLEK

TAKEOFF is binnen GATE15 dé plek waar studenten ondernemingszin komen tanken.

Op deze manier maakt TAKEOFFANTWERP van Antwerpen een plek waar ondernemers zich thuis voelen,  waar starters graag opstijgen en landen, waar brains blijven hangen omdat ze een voedingsbodem vinden om hun eigen zaak te laten groeien en bloeien. 

Vanaf oktober 2017 is BAR TAKEOFF ook officieel geopend! 

Hier kun je niet alleen je nodige cafeïne komen halen, maar kun je ook terecht voor een portie energie in de vorm van een heerlijk ontbijt, stevige lunch of zoete traktatie.

 

De bar is geopend van 8u tot 18u. Studenten krijgen 10% korting!

WERKEN
Werk rustig verder in TAKEOFF

Om tussen de lessen door comfortabel verder te werken, kan je gebruik maken van onze co-workingspace. De ruimte is voorzien van WiFi en voldoende stopcontacten. 
Vanaf 08u00 kun je je dag hier starten, inclusief een dosis cafeïne, ontbijtje of lunch!
 

Openingsuren:

Elke weekdag van 08u00 tot 18u00.

VERGADEREN
Reserveer een vergadertafel bij TAKEOFF

TAKEOFF beschikt over 4 ruime vergadertafels die je kunt gebruiken voor meetings, groepswerken of presentaties. Om gebruik te maken van onze vergadertafels kan je op het moment zelf langskomen, of vooraf via GATE15 een reservering plaatsen. Voor studenten zijn deze tafels gratis te reserveren (max. 2 per keer).

Maak een reservering of neem contact op met GATE15. 

EVENTS
 

Studenten met een activiteit rond ondernemerschap kunnen overdag gratis gebruik maken van de businessclass in TAKEOFF. Ook voor andere activiteiten en organisaties is TAKEOFF beschikbaar als evenementenlocatie.

✔ Ruimte tot 150 personen

✔ Gratis gebruik van licht-, geluid- en audiovisueel materiaal 

✔ Drank en catering via BAR TAKEOFF

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE