top of page
Kickoff_Woensdag2_JelleJansegersPhotogra

ACTIVITEITEN_

Ready? Set, go!

Vanuit TAKEOFFANTWERP worden er jaarlijks verschillende events georganiseerd. Voornamelijk als aanvulling op reeds bestaande activiteiten. Uiteraard is er steeds ruimte voor experiment. Zo fungeren we ook als katalysator voor nieuwe initiatieven.

Jelle Jansegers (Copyright) -Kickoff 231017Z71_48610346.jpg

ENTREPRENEURIAL KICKOFF

Kom te weten wat Antwerpen te bieden heeft aan jongen ondernemers.

Tijdens de ENTREPRENEURIAL KICKOFF wordt in Antwerpen het startschot gegeven van een nieuw en ondernemend academiejaar. Er worden zowel inspirerende als informatieve sessies aangeboden.  Napraten kan tijdens het netwerkgedeelte. Verschillende dienstverleners en alle promotoren zijn aanwezig met een infostand. Er is ook ruimte voor Antwerpse start-ups om zich voor te stellen. MNM brengt live verslag uit vanop het KICKOFF event.

Copyright-JelleJansegersPhotography -23-03-21 PO STARTERSESSIES -2474- 210323 0055.jpg

STARTERSSESSIES

Workshops voor laatstejaars die van start gaan als zelfstandige of vrij beroep.

Uit ervaring weten we dat pre-starters in onze onderwijsinstellingen nood hebben aan praktische informatie met betrekking tot de start van een eigen zaak. Om laatstejaars tegemoet te komen, organiseerden we steeds in het voorjaar 5 specifieke informatiesessies. Hierin kregen studenten info over sociaal secretariaat, financiering, fiscaliteit, rechtspersonen en boekhouding. 

Copyright-JelleJansegersPhotography -23-04-23 roundup -2788- 250423 0169.jpg

ROUNDUP

Jonge ondernemers in the picture.

Tijdens de jaarlijkse Roundup worden jonge Antwerpse ondernemers (letterlijk) in the picture gezet! Na een kort officieel programma krijgen ​krijgen verschillende jonge ondernemers hun Pitch & Glory moment. Hier stellen ze hun (ondernemings-) project voor aan het publiek. Daarnaast wordt het nieuwe bestuur van SINC voorgesteld, worden de VOKA -awards uitgereikt en lanceert BAAS hun nieuwe lichting.

UPDATES_

Activiteiten

bottom of page