top of page
Takeoff_JelleJansegersPhotography_DINSDA

COMMUNITY_

Samen grenzen verleggen

De goede vibe van TAKEOFFANTWERP is voelbaar en aanstekelijk omdat ondernemingszin en ondernemerschap nu in bijna elke organisatie leven. Van studenten en docenten tot een belangrijk deel van de beleidsmakers. Zij geloven er ten volle in en helpen mee om gestalte te geven aan de ambitie van een ondernemend hoger onderwijs, in een ondernemende regio, met ondernemende bedrijven en een ondernemend maatschappelijk veld. 

De studenten zijn de belangrijkste groep in de community en SINC fungeert en inspireert als tolk tussen academia en de primaire doelgroep. 

NIEUWSOVERZICHT_

Community

MEDIATHEEK_

Community

RECAP_ ENTREPRENEURIAL ROUNDUP 2023

Dinsdagavond, 25 april 2023. In de boekentempel van Antwerpen, de stadsbibliotheek Permeke, staat een bijzonder kwieke Mathias Mallentjer het enthousiasme van een ondernemend publiek aan te wakkeren.

playbutton.png

RECAP_ TAKEOFFANTWERP LIVE (part 2)

Het tweede deel van de TAKEOFFANTWERP Live ging van start met een interview van Robert Voorhamme, de founding father en bedenker van TAKEOFFANTWERP.

playbutton.png

RECAP_ TAKEOFFANTWERP LIVE (part 1)

Een waar feest voor Antwerpse studenten was 11 oktober 2022, want eindelijk mocht TAKEOFFANTWERP weer écht live gaan zoals gewoonlijk, zonder coronaregels. Het Zuiderpershuis mocht als feestlocatie zich extra mooi aankleden voor de gelegenheid en gastheer Mathias Mallentjer deed hetzelfde.

playbutton.png

TOUCHPOINT_

Get in touch!

Portretten_TOA(print)_04.jpg

SINC

Emma Torfs

SINC is de Antwerpse studentenorganisatie die ondernemingszin bij studenten aanwakkert.

bottom of page