Takeoff_JelleJansegersPhotography_DINSDA

COMMUNITY_

Samen grenzen verleggen

De goede vibe van TAKEOFFANTWERP is voelbaar en aanstekelijk omdat ondernemingszin en ondernemerschap nu in bijna elke organisatie leven. Van studenten en docenten tot een belangrijk deel van de beleidsmakers. Zij geloven er ten volle in en helpen mee om gestalte te geven aan de ambitie van een ondernemend hoger onderwijs, in een ondernemende regio, met ondernemende bedrijven en een ondernemend maatschappelijk veld. 

De studenten zijn de belangrijkste groep in de community en SINC fungeert en inspireert als tolk tussen academia en de primaire doelgroep. 

TOUCHPOINT_

Get in touch!

Portretten_TOA(print)_04.jpg

BAAS

Andrea Bos

BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken.

Portretten_TOA(print)_04.jpg

SINC

Raquel Janssen

SINC is de Antwerpse studentenorganisatie die ondernemingszin bij studenten aanwakkert.

NIEUWSOVERZICHT_

Community

MEDIATHEEK_

Community

Hoe de VLAIO startersgids jouw onderneming een boost kan geven

Jullie hebben de startersgids van VLAIO misschien al in jullie handen gehad, nadat je er op de KICKOFFDAYS een goede reden voor opgaf om ermee te willen werken of misschien na je afspraak met de starterscoach van Stad Antwerpen, Suzy Didden.

playbutton.png

Coronaproof community-evenement als afsluiter [Slotshow KICKOFFDAYS 8 oktober]

Vanuit de KICKOFF-bus werden we opgewacht door twee vrolijke dames van SINC, Edith en Lina. Zij organiseerden een coronaproof afterparty om deze boeiende paar weken af te sluiten.

playbutton.png

Throwback: HOE VERKOOP JE VIA INSTAGRAM?

Zeelandliefhebber, vlotte persoonlijkheid en al even vlotte babbel en last but not least Instagram story teller, wist ons een dik halfuur te boeien met zijn tips en tricks over Instagram.

playbutton.png

Het ecosysteem dat jou als Antwerpse student-ondernemer ondersteunt [slotshow KICKOFFDAYS 7 oktober]

Tom De Cock was al erg verdrietig toen hij besefte dat er slechts één dag overblijft van deze KICKOFFDAYS, maar verloor er gelukkig zijn enthousiasme niet om.

playbutton.png

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE