top of page
Takeoff_JelleJansegersPhotography_DINSDA

COMMUNITY_

Samen grenzen verleggen

De goede vibe van TAKEOFFANTWERP is voelbaar en aanstekelijk omdat ondernemingszin en ondernemerschap nu in bijna elke organisatie leven. Van studenten en docenten tot een belangrijk deel van de beleidsmakers. Zij geloven er ten volle in en helpen mee om gestalte te geven aan de ambitie van een ondernemend hoger onderwijs, in een ondernemende regio, met ondernemende bedrijven en een ondernemend maatschappelijk veld. 

De studenten zijn de belangrijkste groep in de community en SINC fungeert en inspireert als tolk tussen academia en de primaire doelgroep. 

NIEUWSOVERZICHT_

Community

MEDIATHEEK_

Community

RECAP_ STARTUP ESSENTIALS

In een zaal vol enthousiaste student-ondernemers en aspiranten staan Margo Mathys en Margit Wuyts van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland op het podium.

playbutton.png

RECAP_ TAKEOFFANTWERP Live

Een dinsdagavond in oktober. Karine Claassen staat te popelen om ons te ontvangen voor de TAKEOFFANTWERP_ Live Show in Trix Antwerpen, hét aftrapevenement voor een nieuw en ondernemend academiejaar.

playbutton.png

RECAP_ ENTREPRENEURIAL ROUNDUP 2023

Dinsdagavond, 25 april 2023. In de boekentempel van Antwerpen, de stadsbibliotheek Permeke, staat een bijzonder kwieke Mathias Mallentjer het enthousiasme van een ondernemend publiek aan te wakkeren.

playbutton.png

TOUCHPOINT_

Get in touch!

Portretten_TOA(print)_04.jpg

SINC

Maud De Bie

SINC is de Antwerpse studentenorganisatie die ondernemingszin bij studenten aanwakkert.

bottom of page