Takeoff_JelleJansegersPhotography_DINSDA

COMMUNITY_

Samen grenzen verleggen

De goede vibe van TAKEOFFANTWERP is voelbaar en aanstekelijk omdat ondernemingszin en ondernemerschap nu in bijna elke organisatie leven. Van studenten en docenten tot een belangrijk deel van de beleidsmakers. Zij geloven er ten volle in en helpen mee om gestalte te geven aan de ambitie van een ondernemend hoger onderwijs, in een ondernemende regio, met ondernemende bedrijven en een ondernemend maatschappelijk veld. 

De studenten zijn de belangrijkste groep in de community en SINC fungeert en inspireert als tolk tussen academia en de primaire doelgroep. 

TOUCHPOINT_

Get in touch!

Portretten_TOA(print)_04.jpg

SINC

Emma Torfs

SINC is de Antwerpse studentenorganisatie die ondernemingszin bij studenten aanwakkert.

NIEUWSOVERZICHT_

Community

MEDIATHEEK_

Community

ENTREPRENEURIAL ESSENTIAL_ EMPLOYER BRANDING

In deze podcastaflevering verwelkomen we Erendis van AZ Solutions, helemaal afgezakt vanuit het verre Limburg, en Fran en Emma, twee enthousiaste SINC’ers met een hulpvraag.

playbutton.png

ROUNDUP LIVE_Recap

Nu het einde van het academiejaar nadert, organiseerde TAKEOFFANTWERP in samenwerking met stad Antwerpen voor de zesde keer de Entrepreneurial Roundup!

playbutton.png

ARTS.inc_ RECAP

Starten als ondernemer roept vaak heel wat vragen op, en als starter in de creatieve sector is het nog net dat tikkeltje uitdagender. Want hoe moet je dat juist doen, starten?

playbutton.png

CAMPUS TOUR_ UANTWERPEN

De prachtige nazomerdag die dag vijf van onze campustour was, lokte heel wat volk naar het Hof van Liere, met haar prachtige historische binnentuin. Het werd een toplocatie voor de bakfietsen van de tour, en natuurlijk voor de gasten die we mochten ontvangen

playbutton.png