top of page

ACTIVITEITEN

Vanuit TAKEOFFANTWERP worden er jaarlijks verschillende events georganiseerd. Voornamelijk als aanvulling op reeds bestaande activiteiten. Uiteraard is er steeds ruimte voor experiment. Zo fungeren we ook als katalysator voor nieuwe initiatieven.

Entrepreneurial KICKOFF

Kom te weten wat Antwerpen te bieden heeft aan jonge ondernemers.

Tijdens de ENTREPRENEURIAL KICKOFF wordt in Antwerpen het startschot gegeven van een nieuw en ondernemend academiejaar. Er worden zowel inspirerende als informatieve sessies aangeboden.  Napraten kan tijdens het netwerkgedeelte. Verschillende dienstverleners en alle promotoren zijn aanwezig met een infostand. Er is ook ruimte voor Antwerpse start-ups om zich voor te stellen.MNM brengt live verslag uit vanop het KICKOFF event.

MEETUPS

Ontmoetingen tussen alle entrepreneurial spirits.

Tijdens de MEETUP - sessies brengt TAKEOFFANTWERP alle student-ondernemers samen. Zo krijgen studenten de kans om elkaar beten te leren kennen. Wij zorgen steeds voor 'an excuse to connect'. Zo werd in 2016  het fiscale statuut voor student-zelfstandigen gelanceerd tijdens de eerste meetup. 

STARTERSSESSIES

Workshops voor laatstejaars die van start gaan als zelfstandige of vrij beroeper.

Uit ervaring weten we dat pre-starters in onze onderwijsinstellingen nood hebben aan praktische informatie met betrekking tot de start van een eigen zaak. Om laatstejaars tegemoet te komen, organiseerden we steeds in het voorjaar 5 specifieke informatiesessies. Hierin kregen studenten info over sociaal secretariaat, financiering, fiscaliteit, rechtspersonen en boekhouding. 

ROUNDUP

Jonge ondernemers in the picture.

Tijdens de jaarlijkse Roundup worden jonge Antwerpse ondernemers (letterlijk) in the picture gezet! Na een kort officieel programma krijgen ​krijgen verschillende jonge ondernemers hun Pitch & Glory moment. Hier stellen ze hun (ondernemings-) project voor aan het publiek. Daarnaast wordt het nieuwe bestuur van SINC voorgesteld, worden de VOKA -awards uitgereikt en lanceert BAAS hun nieuwe lichting.

Please reload

bottom of page