top of page

CONCESSIE HORECAGEDEELTE TOA_

 

 

 

 

TAKEOFFANTWERP is een plek (midden in de studentenwijk) èn een werking waar studenten de smaak te pakken krijgen om zich als vrije beroeper of ondernemer te ontwikkelen. TAKEOFFANTWERP voedt de ambitie en het zelfvertrouwen om te ‘ondernemen’, stelt faciliteiten ter beschikking en creëert een community waarbinnen studenten-starters en studenten-ondernemers inspiratie, informatie en motivatie kunnen vinden.

 

In de ruimte van TAKEOFFANTWERP voorzien we binnen de co-working place ook een catering-area voor studenten-ondernemers, een plek die anders is dan een café.
 

-     met een duidelijk en aangepast concept: de kaart hoeft niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn,

-     die zich inpast in de werking van TAKEOFFANTWERP en er een eigen vertaling aan geeft,

-     die open staat voor samenwerking met het TAKEOFFANTWERP-team, het team van de initiatiefnemer Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen vzw en het team van de buren GATE15 en de Stad Antwerpen,

-     die voldoening  haalt uit flexibiliteit en het bedenken van inventieve formules op maat,

-     die met plezier zorgt voor de ‘standaard’ catering voor student-ondernemers maar daar ook kan van afwijken en graag origineel uit de hoek komt,

-     die de omringende co-working place haar eigen ritme gunt,

-     met oog voor stijl,

-     met gevoel voor timing en humor,

-     die zich houdt aan gemaakte afspraken,

-     die kickt op goede organisatie en coördinatie,

-     die net als TAKEOFFANTWERP tuk is op ondernemen,

-     die de kwaliteiten van de stad en grootstedelijkheid etaleert en

-     waar inhoud en vorm wonderwel samenvallen.

 

Minimale openingsperiodes:

 

TAKEOFFANTWERP is toegankelijk van maandag tot vrijdag, telkens van 9 tot 19 uur.

TAKEOFFANTWERP kan gesloten zijn op wettelijke feestdagen, tijdens de schoolvakanties (zijnde Kerstmis en  Pasen) en vanaf de tweede week van juli tot de derde week van augustus.

 

Uitrusting:

 

TAKEOFFANTWERP is gedeeltelijk bemeubeld door de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen vzw. De catering-area is voorzien van een tweedelige pop-up toog en een los toogelement, toogkasten en tijdschriftenhouders. De additionele bemeubeling gebeurt door de concessiehouder. De lokalen omvatten eveneens de nodige aansluitmogelijkheden voor waterleiding, elektriciteit en verwarming. Exploitatietoestellen zoals o.m. koelkast, diepvriezer, koffie- en dranktoestellen worden geplaatst door en op kosten van de concessiehouder.

 

In de aanpalende co-working ruimtes zijn er daarenboven drie grote vergadertafels, vijftig stoelen, een computerwerktafel, drie voetballerskasten, stapelelementen en tijdschriftenhouders in dezelfde pop-up stijl. De volledige ruimte is gedekt door een open draadloos netwerk met internettoegang.

 

Duur van de concessie:

 

De Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen vzw wenst de exploitatie van de catering-area van TAKEOFFANTWERP voor een periode van 3 jaar in concessie te geven. De exploitatie omvat in hoofdzaak de exploitatie van de catering-area minimum tijdens de openingsuren van TAKEOFFANTWERP. Daarnaast wordt verwacht dat de catering-area ook open is tijdens vooraf aangevraagde en toegelaten activiteiten buiten de minimale openingsuren.

 

De concessie wordt na een onderhandelingsprocedure toegewezen voor een periode van drie jaar, ingaand op 01.10.2015. Deze concessie kan nadien op uitdrukkelijk verzoek van de concessieverlener middels onderhandelingen, worden verlengd voor telkens een periode van drie jaar.

 

 

KANDIDAATSTELLING


Interesse om een voorstel in te dienen?

Neem dan voor 6 september contact op met Georges Goffin, beleidssecretaris van de AUHA.
E : georges.goffin@auantwerpen.be

bottom of page