top of page

wo 08 nov

|

BorGerHub

Verkopen in winkels

Wil je als ondernemer meer te weten komen over 'alternatieve verkoopkanalen'? Benieuwd naar tips en tricks voor het starten van een webshop, pop-up of fysieke winkel? Zoek je de weg naar de juiste concept store?

Registratie gesloten
Bekijk andere evenementen
Verkopen in winkels
Verkopen in winkels

Tijd & Locatie

08 nov 2023, 19:00 – 21:30 CET

BorGerHub, Turnhoutsebaan 92, 2140 Antwerpen, België

Over het event

LINE-UP

Deze retail-specialisten beantwoorden al je vragen rond het verkopen van je product en laten je kennis maken met alle kanten van retail. Daan Janssens, dé expert in detailhandel, loodst je door deze woensdagavond in een hippe concept-store. Bestempel jezelf vanaf 8 november als een echte verkoopexpert!

Steven Wensel, UNIZO

Hoe zet je je eerste stappen in Antwerpen als ondernemer? Welke opties zijn er om je product op de markt te brengen en wat zijn de uitdagingen? Steven Wensel, ondernemersbegeleider bij UNIZO, verklapt zijn handige tips en tricks om zelf fysiek te verkopen.

Lien Van Berkel, Glint

Webshop, pop-up of een eigen winkel? Lien Van Berkel deed het allemaal! In september opende ze haar eerste winkel in Antwerpen, waar ze alle benodigheden verkoopt die het reizen comfortabeler maken. Lien neemt je mee door haar eigen ervaringen als onderneemster en hoe ze de stap zette van webshop tot fysieke verkoop.

Kristof Delhez, Comeos

Droom je van een grotere toekomst voor je product? Wil je verkopen via een keten of platform? Kristof Delhez, Innovation Manager bij Comeos, helpt retailers innoveren en groeien. Hij zoomt in op de verschillende tendensen om via een keten te verkopen.

Gratis ticket

  • GRATIS TOEGANGSTICKET

    Met dit ticket heb je op woensdag 8 oktober deelnemen aan 'Dive into retail'.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel

bottom of page