top of page
Kopie van ONLine verkopen-2.png

VERKOPEN IN WIKELS

8 november 2023 - BorGerHub

JOUW PRODUCTEN EN DIENSTEN IN EEN ECHTE WINKEL IN ANTWERPEN?

Wil je als ondernemer meer te weten komen over 'alternatieve verkoopkanalen'? 
Benieuwd naar tips en tricks voor het starten van een webshop, pop-up of fysieke winkel? 
Zoek je de weg naar de juiste concept store?

In Antwerpen ben je daarvoor bij het juiste adres: dé retailstad biedt heel wat mogelijkheden voor het (fysiek) verkopen van je producten en diensten. Dive into retail op 8 november in BorGerhub!

  • 08 mei 2024, 18:30 – 22:00
    Cruiseterminal Het Steen, Jordaenskaai 27, 2000 Antwerpen, België
    Het einde van het – zéer ondernemende – academiejaar nader… en dat betekent dat er weer een nieuwe editie van de Entrepreneurial Roundup aankomt! Noteer 8 mei in je agenda!

LINE-UP

Deze retail-specialisten beantwoorden al je vragen rond het verkopen van je product en laten je kennis maken met alle kanten van retail. Daan Janssens, dé expert in detailhandel, loodst je door deze woensdagavond in een hippe concept-store. Bestempel jezelf vanaf 8 november als een echte verkoopexpert! 

 

Steven Wensel, UNIZO

Hoe zet je je eerste stappen in Antwerpen als ondernemer? Welke opties zijn er om je product op de markt te brengen en wat zijn de uitdagingen? Steven Wensel, ondernemersbegeleider bij UNIZO, verklapt zijn handige tips en tricks om zelf fysiek te verkopen. 

 

Lien Van Berkel, Glint 

Webshop, pop-up of een eigen winkel? Lien Van Berkel deed het allemaal! In september opende ze haar eerste winkel in Antwerpen, waar ze alle benodigheden verkoopt die het reizen comfortabeler maken. Lien neemt je mee door haar eigen ervaringen als onderneemster en hoe ze de stap zette van webshop tot fysieke verkoop.  

 

Kristof Delhez, Comeos 

Droom je van een grotere toekomst voor je product? Wil je verkopen via een keten of platform? Kristof Delhez, Innovation Manager bij Comeos, helpt retailers innoveren en groeien. Hij zoomt in op de verschillende tendensen om via een keten te verkopen. 

Het Steen__3D424F2B-0D8E-4C1A-B517ADB38BFE1B49.jpg

TAKEOFFANTWERP STARTUP FAIR

Wil je jouw product laten schitteren op onze Startup Fair? Van 30 november tot 3 december organiseren we een markt in ’t Steen waar jij jouw producten kan verkopen als jonge ondernemer.

Een betere locatie kan niet: het bruisende centrum van dé retailstad! Wij weten al waar iedereen gaat winkelen voor Sinterklaas en de Kerstdagen… 

 

En pssst, je kan iets winnen als je meedoet… mischien ligt jouw product straks wel in de Antwerp City Shop!

REGISTREER
bottom of page