PARTNERBERICHT VAN SINC

SINC GOES SUPERNOVA

SINC organiseert met Stad Antwerpen en Supernova, SINC goes Supernova. Wij geven jou als student of student-ondernemer de kans om tegen een studententarief naar Supernova te gaan. Hierbij krijg je er ook nog eens een exclusief ontbijt in The Beacon Antwerpen voor de start van het evenement.

Registreer via onderstaand formulier en reserveer jouw tickets via de unieke link. Hiermee kan je tickets kopen aan 96,70 EUR in plaats van 427,03 EUR. Dit ticket geeft je toegang tot een exclusief ontbijt, toegang tot Supernova op vrijdag 28 september 2018 (incl. lunch), internationale sprekers, experience zones, netwerkoppurtuniteiten met bedrijven en scale-ups en nog veel meer.  Als je nog niet overtuigd bent van deze investering in je toekomst, neem dan een kijkje op de website van Supernova of de FAQ onderaan deze pagina.

Wil je meer info over Supernova? Klik hier

PLANNING

8.15      Ontbijt in The Beacon Antwerpen

9.15      Vertrek richting Supernova

10.00    Start Supernova en keynotes

12.10    Lunch

13.45    Local heroes aan het woord

15.30    Koffie break

16.30    Keynotes

18.00    Einde

HOE REGISTREER IK?

Registratie

Registreer hieronder met alle nodige gegevens en koop nadien je tickets via een unieke link. Dit is het officiële verkoopkanaal voor deze tickets.

Tickets

Dit ticket geeft toegang tot Supernova Conference op vrijdag 28 september en een ontbijt met SINC en de Stad Antwerpen voor het event.

Uitnodiging

Wij nodigen jou samen met de Stad Antwerpen uit in The Beacon - de nieuwe Internet of Things Hub in Antwerpen - voor een exclusief ontbijt voor de start van het event.

Supernova

Ga nadien samen met ons naar Supernova en beleef het evenement als geen ander tegen een exclusief tarief. Wie weet krijg je wel exclusieve delen van het event te zien.

REGISTRATIEFORMULIER

arrow&v
arrow&v

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Dit formulier geeft geen toegang tot het evenement. Het aanschaffen van een ticket is verplicht via de ticketpagina.

Per registratie geldt slechts één ticket. Indien meerdere tickets geselecteerd worden, worden deze ongeldig verklaard. Reserveer dus slechts één ticket.

Het formulier is succesvol verzonden. Schaf nu je tickets aan. Bij een probleem

mail naar info@sincantwerpen.be of stuur naar onze Facebook pagina.

Oops er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw.

SOMMIGE SPREKERS

Hoeveel kost een ticket?


Een ticket kost 96,70 EUR (excl. btw) aan een gereduceerd tarief via SINC & Stad Antwerpen voor studenten. Het standaard dagticket kost 427,03 EUR (excl. btw).
Waar vindt het ontbijt plaats?


Het ontbijt zal doorgaan in The Beacon. The Beacon is het oude tolhuis dat momenteel volledig gerenoveerd wordt tot de nieuwe Internet of Things Hub van Antwerpen. Deze hub zal verschillende startups, scaleups, bedrijven en onderzoekers huisvesten die werken rond Internet of Things. Meer info: https://www.ondernemeninantwerpen.be/beacon
Waar vindt het evenement plaats?


Supernova vindt plaats op gans het Eilandje. We verplaatsen ons te voet van The Beacon naar het evenement. Alle verschillende activiteiten liggen op wandelafstand verspreid over het Eilandje. Meer info: https://www.supernovafest.eu/info/
Waar geeft dit ticket recht tot?


Dit ticket geeft jou toegang tot de volgende zaken: - Een exclusief ontbijt met SINC & de Stad Antwerpen; - Toegang tot Supernova Conference, Supernova Expedition en Supernova Tech Fair op vrijdag 28 september; - Een lunch op het evenement
Waarom 96,70 euro betalen?


Als student en student-ondernemer geven we jou de kans om tegen een laag tarief naar Supernova te gaan. Supernova wordt het grootste evenement rond innovatie en technologie in België met 7 keynotes door internationale sprekers, zelfs 's werelds eerste cyborg en de co-founder van Twitter. Daarnaast wordt gans het Eilandje omgebouwd tot een volledige experience zone waar je alle laatste technologieën en toepassingen kan beleven. Een investering in je toekomst en netwerk. Of met andere woorden voor de trouwe SINC'ers: Future Entrepreneurship maar dan in 't groot. Wie weet geven we je wel een exclusief beeld achter de schermen bij de investor pitching?
Een probleem met tickets kopen?


Het is mogelijk dat je problemen ondervindt met het aankopen van je ticket. Indien je enkel een ticket ziet van 427,03 EUR, dan kan je best proberen om een ander browser te gebruiken of om de incognito modus te gebruiken van Google Chrome. Dit doe je door op de drie bolletjes rechts van de zoekbalk te klikken en vervolgens een nieuw 'ingocnito venster' te openen. Als je nog problemen ondervindt, dan kan je altijd mailen naar info@sincantwerpen.be of een berichtje sturen naar onze Facebook pagina www.facebook.com/sincantwerpen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS