top of page
PARTNERBERICHT VAN SINC

SINC GOES SUPERNOVA

SINC organiseert met Stad Antwerpen en Supernova, SINC goes Supernova. Wij geven jou als student of student-ondernemer de kans om tegen een studententarief naar Supernova te gaan. Hierbij krijg je er ook nog eens een exclusief ontbijt in The Beacon Antwerpen voor de start van het evenement.

Registreer via onderstaand formulier en reserveer jouw tickets via de unieke link. Hiermee kan je tickets kopen aan 96,70 EUR in plaats van 427,03 EUR. Dit ticket geeft je toegang tot een exclusief ontbijt, toegang tot Supernova op vrijdag 28 september 2018 (incl. lunch), internationale sprekers, experience zones, netwerkoppurtuniteiten met bedrijven en scale-ups en nog veel meer.  Als je nog niet overtuigd bent van deze investering in je toekomst, neem dan een kijkje op de website van Supernova of de FAQ onderaan deze pagina.

Wil je meer info over Supernova? Klik hier

PLANNING

8.15      Ontbijt in The Beacon Antwerpen

9.15      Vertrek richting Supernova

10.00    Start Supernova en keynotes

12.10    Lunch

13.45    Local heroes aan het woord

15.30    Koffie break

16.30    Keynotes

18.00    Einde

HOE REGISTREER IK?

Registratie

Registreer hieronder met alle nodige gegevens en koop nadien je tickets via een unieke link. Dit is het officiële verkoopkanaal voor deze tickets.

Tickets

Dit ticket geeft toegang tot Supernova Conference op vrijdag 28 september en een ontbijt met SINC en de Stad Antwerpen voor het event.

Uitnodiging

Wij nodigen jou samen met de Stad Antwerpen uit in The Beacon - de nieuwe Internet of Things Hub in Antwerpen - voor een exclusief ontbijt voor de start van het event.

Supernova

Ga nadien samen met ons naar Supernova en beleef het evenement als geen ander tegen een exclusief tarief. Wie weet krijg je wel exclusieve delen van het event te zien.

REGISTRATIEFORMULIER

arrow&v
arrow&v

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Dit formulier geeft geen toegang tot het evenement. Het aanschaffen van een ticket is verplicht via de ticketpagina.

Per registratie geldt slechts één ticket. Indien meerdere tickets geselecteerd worden, worden deze ongeldig verklaard. Reserveer dus slechts één ticket.

Het formulier is succesvol verzonden. Schaf nu je tickets aan. Bij een probleem

mail naar info@sincantwerpen.be of stuur naar onze Facebook pagina.

Oops er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw.

SOMMIGE SPREKERS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

bottom of page