top of page
ONLine verkopen-2.jpg

FACEBOOK LIVE

MAANDAG 30 NOVEMBER 
20u00 - 21u00

Op maandag 30 november zal je via de Facebookpagina van TAKEOFFANTWERP_ (je ziet, super coronaproof) verschillende manieren terugvinden om jouw project online te krijgen. Dat hoeft niet eens zo moeilijk te zijn. Tenslotte zitten we in Antwerpen, een smart city: digitaal ondernemen zit in ons bloed! 

Dus wil je graag weten hoe je een webshop lanceert? Hoe je een crowdfunding kan organiseren, op een gemakkelijke manier een mooie website kan bouwen? Of misschien heb je wel wat hulp nodig met personal branding en wil je weten hoe je jezelf op een leuke manier online kan verkopen? Omcirkel 30 november dan maar met een dikke rode stift in je agenda!

 

3a521266-a66d-11ea-9cd4-9d20f049f419.jpg

ONZE LINE-UP

Niemand minder dan Marcel Vanthilt zal vanuit een geheime locatie een echte talkshow hosten. 

Met o.a. Nathalie Deschepper (expert crowdfunding), Filip Smet (expert e-commerce), Edith Lagrou (drunken sailor), Thomas Nouws (Jacob's concept store), ... .

fotoNAThalie.jpg
Filip_Stijn_Magazine_JelleJansegers-12.j

 Bereid je dus voor op antwoorden op al je e-commercevragen, boeiende verhalen van échte ondernemers, en vooral een stevige dosis Vanthiltvibes om je maandagavond mee op te leuken.

Om helemaal mee te zijn kom je hieronder meer te weten over 'online verkoop'.

Een eigen webshop.

Neem eens een kijkje op HETINTERNETOOKUWZAAK.BE. Via deze website word je van A tot Z ingeleid in de wereld van online aanwezigheid en webshops. Zo vind je er een e-scan waarmee je de mogelijkheden van het internet voor je zaak kan ontdekken. Bezoek zeker de Belgische portaalsite over goede praktijken in e-commerce WWW.INFOSHOPPING.BE

Crowdfunding.

Sven de Vocht, directeur ondernemerschap bij VOKA Antwerpen, had tijdens de kickoff days een plaatsje in zijn overvolle agenda gereserveerd om ons de basics van crowdfunding bij te brengen. Van de soorten crowdfunding tot tips om je eigen crowdfundingcampagne succesvol te maken: hij vertelde het ons allemaal. BEKIJK HET HIER

Verkopen via social media.

Jef Peeters, Zeelandliefhebber, vlotte persoonlijkheid en al even vlotte babbel en last but not least Instagram story teller, wist ons een dik halfuur te boeien met zijn tips en tricks over Instagram. Jef werkte vroeger voor een social media agency, maar miste authenticiteit en begon dan voor zichzelf onder de naam Allumeur. Met verschillende sprekende voorbeelden gidste hij ons door het algoritme van Instagram en hoe we dat zo veel mogelijk in ons eigen voordeel kunnen gebruiken.
HERBEKIJK HET HIER

On Air Sign

SHOUT OUT

Een vraag over online verkopen?

Een suggestie voor de live show?

Thanks for submitting!

​In TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking KAVKA, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief met Europese en Vlaamse steun organiseert dus de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. 

Please reload

bottom of page