top of page

13 MAART: Bouw mee aan de ZNA ZorgboulevardNeem deel aan het online innovatiekamp op 13 maart om samen met ons op zoek te gaan naar frisse ideeën voor ZNA Cadix zorgboulevard!


Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) bouwt op de Cadixsite aan een gloednieuw hypermodern ziekenhuis, maar liefst van al houden ze de Antwerpenaren zo gezond mogelijk. Daarom bouwen ze op het gelijkvloers aan Den Boulevard, een inspirerende en breed toegankelijke ruimte die oplossingen aanreikt zodat mensen zelf aan hun gezondheid kunnen werken. Daarnaast wil ZNA ook focussen op de gezondheid van zijn medewerkers en hen betrekken in de toekomst van gezondheidszorg.


ZNA is op zoek naar frisse ideeën voor de grote innovatieve zone, waar gezondheidsinnovatie en preventie samenkomen. Patiënten, familieleden, personeelsleden, nieuwsgierigen en de brede bevolking van de Antwerpse regio kunnen er terecht om bij te leren, te ontdekken, te experimenteren,…


Voel jij je geroepen om nieuwe ideeën met impact aan te brengen? Wil je mee nadenken over hoe we de innovatieve zone in Den Boulevard financieel rendabel en onafhankelijk kunnen maken? Schrijf je dan in voor het innovatiekamp van 13 maart!


Wie kan deelnemen? Iedereen die geïnteresseerd is om bij te dragen aan de toekomst van ZNA Cadix of mag het groter - aan de toekomst van onze gezondheidszorg. Ben je student, onderzoeker of (zorg)professional - al dan niet met een achtergrond in de zorg - je bent van harte welkom om deel te nemen.


Hoe gaat het praktisch in zijn werk? Tijdens het innovatiekamp ga je in je team op zoek naar nieuwe ideeën op basis van de aangebrachte uitdagingen. En daar ga je mee aan de slag: een oplossing zoeken voor een reëel probleem en dan op het einde van de rit dit idee pitchen voor een jury.


De jury op 13 maart zal bestaan uit:

  • Wim Van de Waeter - algemeen directeur patiëntenzorg

  • Fatima Van Loon – manager projecten en innovatie

  • Joke Dujardin – Projectleider Cadix

  • Annick Wauters – algemeen directeur kwaliteit en innovatie

PROGRAMMA

10u00-10u10 Verwelkoming

10u10-10u30 Uitleg challenge

10u30-12u30 Brainstorm en Business Model Canvas

12u30-13u30 Lunch

13u30-14u30 Pitch voorbereiden

14u30-15u30 Pitchen voor de jury

15u30-16u00 Uitreiking jury- en publieksprijs

16u00 Einde


INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via deze link.


Innovation Station ZNA Cadix is een organisatie van ZNA, Stad Antwerpen, TAKEOFFANTWERP en BlueHealth Innovation Center.


__0 opmerkingen

Comments


bottom of page