17 november: SpeedSINCingKorte speeddates waar de SINC-partners paraat staan om een antwoord te bieden op alle vragen die je tegenkomt als student-ondernemer.


Doelgroep: student-ondernemers

Datum: 17 november 2020

Locatie: online via Zoom


Weet je niet waar te beginnen met je onderneming?

Of ben je al gestart maar lukt het niet om de moeilijkste puntjes op de i te zetten?

Wil jij graag je professioneel netwerk uitbereiden?


Tijdens speedSINCing op dinsdag 17 november staan professionals uit de ondernemerswereld klaar om te luisteren naar al jouw vragen en twijfels. Tijdens one-on-one gesprekken geven ze je persoonlijk advies en tips waarmee je écht aan de slag kan. Geen paniek als je stiekem een beetje date angst hebt, de professionals doen er alles aan om er een onvergetelijke date van te maken!


PROGRAMMA

De avond start met een kort panelgesprek waarin jonge wolf Jeroen Poels van Deltaworx alles vertelt over de spannende start als ondernemer. Samen met Tessa Huybrighs van de Acerta startersacademie geven ze dé tips en tricks mee om een succesverhaal te starten.


Na het panelgesprek ga je op speeddate met verschillende ondernemersprofessionals waarop je al je vragen kan afvuren. Krijg je maar niet genoeg van je dates? Dan bezorgt SINC je daarna hun gegevens om er een vurige netwerkrelatie van te maken. Aan het einde van de avond stelt SINC iedereen nog enkele stoute vragen tijdens een Q&A met alle deelnemers.


INSCHRIJVEN

Kan jij niet wachten om op date te gaan? Schrijf je hier in!


__


TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KdG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE