• Admin

CREATIEF ANTWERPEN

Vrijdag 14 november verzamelde het creatieve talent van Antwerpen voor de derde editie van #creatiefantwerpen netwerkt. Meer dan 500 Antwerpse creatives gaven present. Ze werden geïnspireerd door en keynote van Tim Van Aelst en Christian Salez, geïnformeerd tijdens verschillende sessies en uiteraard werd er ook uitgebreid genetwerkt.

9 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE