• Admin

Een idee? Doe er iets mee!

BRIDEE staat voor BRIDGING DESIGN, ENTREPRENEURSHIP en EDUCATION. Dit co-creatieplatform verenigt creatieve bedenkers met getalenteerde business en design studenten in multidisciplinaire teams. Samen zetten ze de meest aantrekkelijke ideeën om in concrete en rendabele businessplannen en ontwerpconcepten. Elk team wordt doorheen het project gecoacht door start-up experten en toonaangevende ontwerpers. BRIDEE streeft hiermee enerzijds meer innovatie ideeën te laten uitmonden in levensvatbare bedrijven, anderzijds wil het de ondernemersspirit van design en business studenten aanwakkeren. Deelname is gratis en bovendien blijven alle rechten bij de bedenker.

OVER BRIDEE

BRIDEE is een initiatief van de Universiteit Antwerpen, het Centrum voor Ondernemen (HoGent) en VOKA Antwerpen-Waasland ondersteunt door het Agentschap Ondernemen.

Studenten uit meest ondernemende Vlaamse design en business scholen: Vlerick Business School, Antwerp Management School, UAntwerpen, HoWest, UGent, KU Leuven, etc. nemen deel aan het BRIDEE project. BRIDEE wordt ondersteund door toonaangevende Belgische instellingen en organisaties die de ondernemersgeest een warm hart toedragen, Flanders DC, Flanders in Shape, designplatform Vlaanderen, Design Vlaanderen en vele anderen.

MEER INFORMATIE

BRIDEE perscontact – Chris De Backer – T 0475 21 00 28 – chris@bridee.org

Universiteit Antwerpen – Chris Baelus – christiaan.baelus@uantwerpen.be

31 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE