top of page

publi : Word CEO van je eigen idee

Heb jij een briljant idee maar nog geen platform om dit vorm te geven? Schrijf je dan nu in voor Start Academy editie 2014-2015 en word CEO van je eigen idee! Post je idee op www.start-academy.be, win tot € 15.000 aan consultancy-uren, tot € 2.500 aan prijzengeld en maak kans op heel wat persaandacht en mogelijkheden tot netwerkvorming.

Start Academy is een businessplanwedstrijd met voorrondes en workshops waar studenten de mogelijkheid krijgen hun eerste stappen in de wereld van het ondernemerschap te zetten. Je hebt een idee voor een nieuw product of dienst? Je wil investeren in een commercieel of non-profit project? Je wil je idee aftoetsen bij een kritische jury? Je wil businesservaring opdoen en je eigen idee en/of bedrijf analyseren? Dan is Start Academy beslist iets voor jou!

Stel een team van maximum 5 personen samen, registreer jezelf EN je idee via www.start-academy.be vóór 8 december 2014. Nog geen idee of team? Geen probleem, registreer je onder 'Talent biedt zich aan' en misschien kom je zo in een multidisciplinair en gemotiveerd team terecht.

Ben je nog op zoek naar een economist, een ingenieur, een IT specialist of een creatief brein...

Log in en zoek je ontbrekende teamgenoot onder de rubriek 'Talent biedt zich aan'

De ingediende ideeën zullen door een professionele jury geëvalueerd worden. Iedereen, ook zij die afvallen na de 1ste ronde, kunnen deelnemen aan de 1ste workshop. De teams die de volgende ronde halen worden uitgenodigd op een F2F presentatie voor een jury en kunnen vanaf de 2e rond gebruik maken van online coaches. De volledige tijdslijn kan je terug vinden op www.start-academy.be

Zin in een frisse pint? Sluit aan op onze SA promotour! Data en locaties op www.start-academy.be

1 opmerking
bottom of page