top of page

BAAS: EEN NIEUW PROJECT ROND JONGEREN EN ONDERNEMERSCHAP


BAAS is een project van Kavka in samenwerking met de Stad Antwerpen en 10 partners. Iedereen tussen de 18-30 jaar oud met een interesse in ondernemerschap wordt aangemoedigd om deel te nemen aan het project, dat bestaat uit verschillende fases. Je kan je via de website inschrijven voor de voortrajecten, die starten eind januari, waarbij de partners infosessies geven die jou helpen in jouw fase van je onderneming.

Het doel van het project is het stimuleren en begeleiden van ondernemerschap in alle vormen. Dat kan gaan van het openen van een eigen zaak, een buurtwinkel, het opstarten van een grafisch bureau tot je eigen uitvinding op de markt brengen. Maar evengoed het organiseren van feesten, nieuwe initiatieven in elkaar steken of je freelance aanbieden.

Meer informatie op www.baasbaas.be

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page