Europeana Fashion Conferentie


In het kader van digitalisatie en mode, organiseert Europeana Fashion elk jaar een internationale modeconferentie en dit jaar zal deze plaatsvinden in Antwerpen op 24, 25 en 26 februari. Het thema is de toekomst van mode in het digitale tijdperk.

Sprekers zijn o.a. Tamsen Young van The Museum at FIT uit New York; Eugene Rabkin, oprichter van modeplatform StyleZeitgeist en journalist voor o.a. Vogue en The Business of Fashion; en Caroline Evans, Professor of Fashion History and Theory van Central Saint Martins. Het bijwonen van de lezingen en workshops is gratis en daarnaast zijn er nog een aantal betalende evenementen en excursies om te netwerken en Antwerpen als modestad te ontdekken. De voertaal van de conferentie is Engels. Meer informatie vindt u op europeanafashion.eu. Registratie is verplicht. Schrijf u HIER in

Praktische info

Datum:

24 februari 2015 - 26 februari 2015

Organisator:

MoMu

Locatie:

AMUZ

Kammenstraat 81

2000 Antwerpen

België

Prijs:

gratis

Website:

website Europeana Fashion

1 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE