• Admin

iMINDS zoekt studenten die hun start-up bedrijf willen beginnen in het domein van de digitale techno


Een specifiek kenmerk van iStart.light is de waardevolle steun die iMinds via zijn unieke ecosysteem van partners biedt. Neem je deel aan iStart.light? Dan ontvang je financiële middelen van iMinds. Die geven je de mogelijkheid om zelf te beslissen in welke richting jij, je team en je zaak willen evolueren. Het doel van iStart.light is om studenten de noodzakelijke hulpmiddelen te geven om van hun digitale tech start-up een echte business te maken.

Klik HIER voor meer informatie.

8 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE