SESSIES voor startende zelfstandigen waren een succes.


Om laatstejaars op weg te helpen organiseerde TAKEOFFANTWERP_ voor de eerste keer een starterscampagne. In samenwerking met Stad Antwerpen, ING, XERIUS en SBB Accountants & Adviseurs ontvingen we op 5 dagen tijd meer dan 200 pré-starters.

De eerste reacties van deelnemers zijn waren ontzettend positief. Ook is gebleken dat er nood is aan bijkomende infosessies over bedrijfseconomische vaardigheden.TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE