• Admin

SESSIES voor startende zelfstandigen waren een succes.

Om laatstejaars op weg te helpen organiseerde TAKEOFFANTWERP_ voor de eerste keer een starterscampagne. In samenwerking met Stad Antwerpen, ING, XERIUS en SBB Accountants & Adviseurs ontvingen we op 5 dagen tijd meer dan 200 pré-starters.

De eerste reacties van deelnemers zijn waren ontzettend positief. Ook is gebleken dat er nood is aan bijkomende infosessies over bedrijfseconomische vaardigheden.

8 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE