top of page

Eigen zaak starten? Xerius zet je 'in the picture'.

Er waait een frisse wind door het ondernemingslandschap. Jaarlijks zetten meer dan 70.000 starters de stap naar een eigen zaak, een geweldig avontuur! Onze missie is om elke starter zo goed mogelijk te ondersteunen: van businessidee tot concrete opstart. Met onze gloednieuwe campagne, De Grote Sprong, gaan we nóg een stap verder.

Ondernemen is meer dan ooit ‘in’. Velen dromen van een eigen zaak en willen 100 procent voor hun eigen toekomst gaan. En terecht, want je eigen baas zijn is het mooiste dat er is. Daarom stellen we je graag De Grote Sprong voor: deze campagne zet drie enthousiastelingen, die de sprong naar het ondernemerschap willen wagen, een jaar lang ‘in the picture’. Wil jij één van de gezichten van deze campagneworden ? Dat kán en je krijgt er de volgende voordelen bovenop!

1. Je staat ‘in the picture’

Een startende onderneming kan heel wat aandacht gebruiken. En dat is precies waarop jij als gezicht van De Grote Sprong kan rekenen! Een heel jaar lang brengen we je op alle belangrijke opstartmomenten in beeld. Dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan want Xerius heeft een groot online bereik. Onze website krijgt maandelijks gemiddeld 100.000 bezoekers en meer dan 3.000 fans volgen ons via sociale media. Populariteit verzekerd, dus!

2. Je krijgt actieve coaching

Je product of dienst zo goed mogelijk verkopen, hoe pak je dat aan? Hoe breng je je doelgroep in kaart? Hoe kunnen sociale media helpen om de wereld je kersverse onderneming te doen ontdekken? Welke opstartformaliteiten moet je doorlopen en welke sociale bijdragen moet je betalen? Het antwoord op deze en vele andere vragen kom je te weten dankzij de doorgedreven coaching van experts uit het netwerk van Xerius. Een boost voor jouw ondernemerskennis!

3. Je ontdekt het ondernemersnetwerk

Ondernemen, dat doe je niet alleen. Onze boodschap aan kersverse starters: zoek andere durvers op die jou vanuit hun ervaring kunnen inspireren. Als gezicht van De Grote Sprong laten we je kennismaken met een kwalitatief netwerk van gedreven ondernemers. Van beroepsorganisaties tot boekhouders: Xerius brengt je in contact met personen die je écht iets kunnen bijleren.

4. Je deelt je verhaal

Als gezicht van De Grote Sprong krijg je de kans om jouw verhaal via onze blog, social media en evenementen met een groot publiek te delen. De feedback die je daar krijgt, is cruciaal om van je zaak een succes te maken en geeft je meteen een idee over wat werkt en wat niet.

Wil je je eigen weg inslaan, ben je klaar voor een carrièreswitch of heb je recent al je eigen zaak opgestart? Dan ben jij misschien één van de durvers die Xerius zoekt! Klik hieronder om je in te schrijven!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page