• Admin

29 september 2015 : Start Your Business


Dinsdagavond 29 september staat bij ons helemaal in het teken van student entrepreneurship. Samen met GATE15 organiseren we een avond rond student entrepreneurship. START YOUR BUSINESS, een programma gevuld met sessies ‘à la carte’ rond sociale statuten, steunmaatregelen voor starters, intellectuele eigendom en meer. Centrale gast is Jorik Rombouts, die als student-ondernemer begon en op twee jaar tijd zijn start-up deed uitgroeien tot een bedrijf met bijna twintig medewerkers en verschillende partnerships met multinationals.

Klik hier voor het volledige programma.

0 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE