Schepen Koen Kennis geeft het startschot van een ondernemend academiejaar.


Dinsdag 29 september gaf trotse schepen Koen Kennis, Schepen voor o.a. Financiën en Middenstand in Antwerpen, het startschot van een nieuw ondernemend academiejaar. Hij gaf het startschot in aanwezigheid van 180 studenten, verschillende stadsdiensten, partners en Antwerpse ondernemers.

Tijdens de officiële academische opening gaven zowel Burgemeester De Wever als voorzitter Robert Voorhamme al aan hoe zowel stad als onderwijsinstellingen ondernemerszin bij studenten en personeelsleden actief zullen stimuleren.

6 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE