TAKEOFFANTWERP in the picture tijdens lancering BORN IN ANTWERP


Vanaf december 2015 zet de stad Antwerpen haar creatieve en culturele ondernemers in de spotlight. Onder de noemer ‘Born in Antwerp – Harbour of Creativity’ wordt vanuit een uniek hoofdkwartier een ambitieus programma opgezet met internationale evenementen en expo’s en interventies in de openbare ruimte. Vijf vooraanstaande namen uit de creatieve wereld treden op als curator en zorgen voor een gevarieerde invulling.

Tijdens 'Antwerpen Netwerkt' kwam ook TAKEOFFANTWERP aan bod. De stad Antwerpen zet mee zijn schouders onder ons initiatief en draagt dit ook fier uit.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE