OUTBOX Student Night


Van 1 tot 3 december 2015 wordt Antwerpen de thuishaven van ruim tweeduizend creatieve denkers en doeners. Eurobest, het belangrijkste Europese festival voor creativiteit in reclame en communicatie, strijkt dan in en rond de Arenbergschouwburg neer. Wij nodigen Antwerpse studenten uit op donderdag 10 december voor de vernissage van OUTBOX, een Expo die al het winnende creatieve werk (winnaars) in advertising, digital en branding van het Eurobest festival toont.

De avond staat in het teken van ondernemerschap in de communicatiesector. Hiervoor stelden we samen met ACC (Association of Communication Companies) en CCB (Creative Club Belgium) een fijn programma samen.

KLIK HIER VOOR INFO EN REGISTRATIE

7 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE