#Pitch op Canvas

In de webserie #Pitch op canvas.be presenteert elke week een jonge bedenker of ondernemer zijn of haar allerbeste idee.

Heb je net een briljant concept bedacht waar wel een onderneming uit kan groeien of ben je al even bezig om je start-up te lanceren? Zoek je nog hulp en extra middelen om je concept of onderneming meer slaagkansen te bieden? En wil je je idee voor het brede publiek pitchen op canvas.be?

Dat kan! Ga naar cancas.be/pitch

De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd om hun beste ideeën en initiatieven bij canvas.be te presenteren in Pitch.

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE