top of page

Team up for your future

BR!DEE en TAKEOFFANTWERP nodigen alle Antwerpse studenten uit op de workshops ‘TEAM UP FOR YOUR FUTURE’. Met dit initiatief willen we interdisciplinariteit en wisselwerking tussen verschillende opleidingen van universiteit en hogescholen versterken.

‘TEAM UP FOR YOUR FUTURE’ brengt studenten samen om in gemengde teams te brainstormen rond een centraal thema. Na een inspirerende lezing en een stukje pizza wordt de GPS-tool van Flanders DC (http://www.flandersdc.be/nl/gps) ingezet om nieuwe ideeën te bedenken.

Elke workshop heeft een ander thema, een nieuwe uitdaging. De inspirerende ideeën en concepten die uit deze sessies voortkomen kunnen het startpunt zijn van gezamenlijke bachelor- of masterproeven of kunnen uitgroeien tot een echt businessmodel.

BR!DEE staat voor BRIDGING DESIGN, ENTREPENEURSCHIP & EDUCATION. Dit project brengt studenten van verschillende opleidingen van de Associatie Antwerpen samen in multidisciplinaire teams. TAKEOFFANTWERP is het ondernemend initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen.

Schrijf je snel in via deze link!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page