Benieuwd naar de eerste starterssessie?

Een vliegende start voor de Starterssessies! De eerste sessie voor (para-) medische beroepen vond plaats op maandag 14 maart. Zo'n 50 ambitieuze studenten met ondernemingszin kwamen door middel van speeddates met experts op het gebied van financiën, fiscaliteit en sociale zekerheid exact te weten welke stappen ze moeten nemen om als zelfstandige aan de slag te gaan. Er zijn nog een paar plaatsen voor de volgende sessies. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE