top of page

Apps from Antwerp


Kom dinsdag 12 april mee brainstormen over nieuwe apps

Dinsdag 12 april ontmoeten dromers en ontwikkelaars elkaar in het Digant Café voor Apps from Antwerp. Ontwikkelaars zoeken samen met bewoners naar kansen om met een zelfgemaakte app een probleem op te lossen. Schrijf u snel in voor dit event.

Eind februari lanceerde stad Antwerpen Apps from Antwerp. Ontwikkelaars zoeken samen met bewoners, bedrijven, studenten en bezoekers van Antwerpen naar kansen om met een zelfgemaakte app een probleem op te lossen of bestaande situaties in de stad te verbeteren. De ontwikkelaars kunnen daarbij gebruikmaken van open data en open services. De beste cases, verkozen door de Antwerpenaars, krijgen financiële steun: 20.000 euro (eerste plaats), 15.000 euro (tweede plaats) en 10.000 euro (derde plaats). Daarnaast kunnen ze rekenen op juridische, logistieke en marketingondersteuning voor de ontwikkeling van hun digitaal idee.

Ideeën verzamelen in de Brainstormbox

Apps from Antwerp begint met een brainstormsessie. Iedereen - of u nu een ontwikkelaar bent of niet - kan ideeën, wensen, klachten en dromen op tafel leggen en hierover discussiëren. Geen idee of wens is te groot of te klein: alles is welkom in de Brainstormbox.

Tijdens deze ontmoeting:

  • Vertellen we jullie graag meer over Apps from Antwerp en de instrumenten die we aanbieden (open data en open services) om deel te nemen.

  • Vinden dromers en ontwikkelaars elkaar en kunnen ze samen een team vormen om een case in te dienen voor 31 mei via www.appsfromantwerp.be.

We nodigen alvast iedereen uit om volop ideeën te posten in de Brainstormbox en hopen jullie te zien op 12 april! Vanaf 17.30 uur verwelkomen we jullie met een hapje en drankje. Om 18 uur start de presentatie.

Meer info

Digant Café Dinsdag 12 april om 18 uur ​Digipolis Antwerpen, Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen Inschrijven verplicht

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page