top of page

BAAS @ Boerentoren


We nodigen je graag uit op 16 april voor BAAS @ Boerentoren

16 april staat opnieuw volledig in teken van jongeren en ondernemerschap. We hebben enkele BAAS'ERS gevraagd hun verhaal te komen doen. Eline Goethalsvan Urban Dreamers, één van onze drie gastsprekers, komt spreken over ondernemerschap en we maken de 20 geselecteerde BAAS-deelnemers bekend. Daarna volgt nog een netwerkmoment met een drankje waar je terecht kan bij onze11 partnerorganisaties voor meer info over ondernemerschap en je ook de BAASBOX vindt. In de box geven experten Nick Fransen van Board Of Innovationen Thomas Leeters van Digital Marketeer advies op maat. Het event is gratis, inschrijven is wel verplicht en kan hier. Reserveer je ticket op tijd, want de plaatsen zijn beperkt.

We hopen je alvast te mogen verwelkomen!

PROGRAMMA

14u30 Deuren 15u00 Welkomstwoorden 15u20 3 gastsprekers - Eline Goethals van Urban Dreamers +TBA 15u50 Panelgesprek: getuigenissen van jonge Antwerpse ondernemers uit BAAS I 16u30 Ervaringen van BAAS II deelnemers: Sarah Dimani, Nathalie Teugels, Simon Peeters & Sheila Buquoy 16u45 Bekendmaking 20 deelnemers voor BAAS II 17u00 Netwerkmoment

  • Beurs met standen van onze partners

  • BAASBOX met enkele experts

  • BYOB - Bring Your Own Business, de BAAS-expo

  • Receptie

18u00 Einde

PRAKTISCH Wat: BAAS @ BOERENTOREN Waar: KBC Boerentoren, Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen Wanneer: 16 april 2016 Hoe laat: van 14u30 tot 18u30

Tickets: via Eventbrite

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page