top of page

SINC-awards 2016.


ANTWERPEN – op 29 april 2016 bracht SINC, de Antwerpse studentenorganisatie omtrent ondernemerschap, studenten en professionals samen tijdens hun afsluitende awardshow. In samenwerking met VOKA, de Vlaamse kamer van Koophandel, provincie Antwerpen en stad Antwerpen werden drie prijzen uitgereikt.

SINC is een nieuwe studentenorganisatie die bestaat uit Antwerpse studenten van de Universiteit en alle Hogescholen. Met een uitgebreide activiteitenkalender bieden de initiatiefnemers hun medestudenten een frisse kijk in de wereld van het ondernemen. Dit doen ze door te informeren, inspireren en activeren.

Op vrijdag 29 april organiseerden ze hun slot evenement en werden verschillende awards uitgereikt: meest beloftevolle studentondernemer van het jaar, het meest beloftevolle studentenidee van het jaar en de algemene SINC prijs. En wat bleek: ondernemerszin zit bij Antwerpse studenten wel degelijk in de lift. Dat bewezen de inschrijvingen voor de awards. De bekendmaking van de winnaars gebeurde door de gedeputeerde voor economie van Provincie Antwerpen, Ludwig Caluwé.

De prijs voor meest beloftevolle studentenonderneming ging naar Taglayer. Een innovatieve onderneming om websites nog meer aan te passen aan de persoon die hem te zien krijgt. De prijs voor meest beloftevolle studentenidee ging naar GrandEleganza, die met schoenen voor vrouwen met een grote schoenmaat het gat in de markt gevonden lijkt te hebben. Als laatste kreeg het concept NoodleBruger de algemene SINC prijs voor hun speciale hamburgerbroodjes in noodle vorm die Aziatische en westerse invloeden verwerken in één gerecht.

Naast de prijsuitreiking werd ook het SINC bestuur van het komende academiejaar bekendgemaakt en werden de toekomstplannen kort toegelicht. Zo zal het streven naar meer begeleiding voor student-ondernemers doorheen heel het jaar en willen ze het behalen van het bedrijfsattest tijdens de bachelorjaren vergemakkelijken.

0 opmerkingen
bottom of page