• Admin

AXEL ENTHOVEN NODIGT STUDENTEN UIT


Born in Antwerp zet de komende maanden Antwerps creatief talent in de kijker. De stad Antwerpen vroeg aan een team van vijf Antwerpse curatoren een gevarieerd programma samen te stellen. Elke curator plant ook een dag in het hoofdkwartier in het teken van zijn of haar field of play. Curator Axel Enthoven (Yellow Window), vooral bekend als Antwerpse designer, stelt de stad een aantal uitdagingen voor en gaat de komende maanden met andere professionals uit verschillende sectoren op zoek naar gepaste oplossingen.

Ook studenten worden uitgenodigd om op zaterdag 14 mei kennis te maken met deze uitdagingen. Daarnaast geven Frederik Van Heereveld (Opblaasbaar), Pieter-Jan Pieters (OWOW) en Dimitri Jeurissen (Base Design) een inspirational talk. We sluiten af met een netwerklunch.

Dit evenement gaat door in het Hoofdkwartier van Born in Antwerp (Hangar 21, Kattendijkdok-Oostkaai) van 10 tot 14u. De plaatsen zijn beperkt. Gelieve je aanwezigheid daarom snel te bevestigen.

7 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE