KDG barcamp te gast.Zoals elk jaar organiseren enkele derdejaarsstudenten Multimedia Technology (MT) op maandag 12 mei een gratis Barcamp. Deze vindt plaats bij ons (TAKEOFFANTWERP) én bij de buren van GATE15. Op deze avond maak je kennis met nieuwe technologieën, ervaringen en inzichten binnen de sector. Gedurende de hele avond zijn er versnaperingen/dranken aan democratische prijzen en gratis wifi voorzien. Heb je zelf een bangelijk verhaal, project of idee? Schrijf je in via: https://www.kdg.be/barcamp


TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE