• Admin

EXTRA Starterssessie op 30 juni


Studeer je dit jaar af en wil je starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Grijp je laatste kans van dit academiejaar! We organiseren een LAST-MINUTE starterssessie waarin we praktische informatie aanbieden met betrekking tot de start van een eigen zaak. Tijdens deze sessie kun je kun je antwoorden vinden op al je fiscale, sociale, financiële en juridische vragen rond de opstart van een eigen zaak. Wederom staan onze partners van ING, Xerius, SBB Accountants & Adviseurs en Stad Antwerpen voor je klaar tijdens de speeddates om al je praktische vragen te kunnen beantwoorden.

Praktisch: Donderdag 30 juni om 11u00 in TAKEOFFANTWERP_ INSCHRIJVEN Nadien nodigen we je uit voor een lunch om de zomer goed te kunnen starten :-)

De Starterssessies in maart waren een succes! Wees dus zeker van je plek en schrijf je in.

0 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE