Word jij uitbater van onze bar?


Voor onze bar zoeken we een gemotiveerde uitbater. In TAKEOFFANTWERP komen studenten samen voor infosessies, evenementen, startersbegeleiding en initiatieven in het teken van ondernemen waarbij de inbreng van de student centraal staat. In het bargedeelte kunnen studenten werken terwijl ze iets eten of drinken.

Als uitbater ziet u erop toe dat de bar past in de innoverende werking van TAKEOFFANTWERP. Zo voorziet u niet alleen in de ‘standaard’ catering voor studenten-ondernemers, maar durft u ook origineel uit de hoek te komen. De bar past dus volledig in de werking van TAKEOFFANTWERP met ruimte voor een eigen concept.

U baat de bar uit voor een periode van 3 jaar, startend op 1 september 2016 .

Openingsuren. U houdt de bar van TAKEOFFANTWERP minimaal geopend op les- en examendagen tussen 8 en 18 uur. De avonduren (maandag tot donderdag) zijn voorbehouden voor grotere activiteiten rond ondernemerschap. U werkt verschillende formules uit voor verschillende klanten: zaal verhuur met vaste voorraad drank, zaalverhuur met bediening, zaal-verhuur met bediening en open bar… Vanaf vrijdagavond tot zondagavond kan u als uitbater de ruimte gebruiken voor andere activiteiten, voor zover dit het imago van TAKEOFFANTWERP niet schaadt. Praktisch. Op 7 juni bent u welkom van 14 tot 17 uur voor een plaatsbezoek en meer informatie in TAKEOFFANTWERP. Lees de volledige infobundel (.pdf) met alle praktische info. Stuur uw dossier ten laatste op 19 juni 2016 naar georges.goffin@uantwerpen.be

Locatie. Kleine Kauwenberg 17 2000 Antwerpen

Contactpersoon. Georges Goffin, Beleidssecretaris Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen georges.goffin@uantwerpen.be tel. 03 265 30 54

0 reacties

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE