top of page

Boost your business idea in Food, Beer, Design and Crafts with cooperative energy!


Je droomt van je eigen zaak in de branches: FOOD, BEER, DESIGN en CRAFTs?

En je wil graag feedback krijgen op je business-idee, -plan of -product van ervaren ondernemers?

Grijp dan je kans op woensdag 28 september in Zappa Antwerpen en geef je business-idee frisse wind met coöperatieve energie!

Laat je daarnaast inspireren met een andere kijk op ondernemerschap en de succesformules van ervaren coöperatieve ondernemers. Nadien is er tijd genoeg om gezellig te netwerken, met muziek en hapjes van en door jonge ondernemers.

Wanneer: woensdag 28 september 2016, 19u-22u30. (Onthaal vanaf 18u15) Waar: Concertzaal Zappa, August Leyweg 6, 2020 Antwerpen Kiel (routebeschrijving) Doelgroep: Jonge ondernemers, jeugdhuizen met een project ondernemerschap, jongerenorganisaties en al wie wil komen proeven van coöperatief ondernemerschap.

De toegang is gratis maar inschrijving is verplicht via Eventbrite of info@coopkracht.org

0 opmerkingen
bottom of page