top of page

11 OKT 2016 : SAVE THE DATE

--------

In ‘TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE’ bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking KAVKA, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief organiseert de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. In aanwezigheid van Vlaams Minister Muyters wordt het startschot gegeven van dit uniek samenwerkingsverband.

KICK OFF EXPERIENCE ENTREPRENEURSHIP is het startevent voor young potentials (studenten / jongeren met ondernemingszin) en staff (docenten / lectoren / jeugdwerkers / ATP / ...). Voor elke doelgroep zijn er aangepaste sessies. Aansluitend wordt in een panelgesprek meer duiding gegeven over het volledige project. Napraten kan tijdens het netwerkgedeelte.Verschillende dienstverleners en alle promotoren zijn aanwezig met een stand. Er is ook ruimte voor Antwerpse start-ups om zich voor te stellen. MNM brengt live verslag uit vanop het KICKOFF event.

Inschrijven voor dit evenement is mogelijk vanaf 26 september. Het volledige programma wordt dan ook bekendgemaakt.Alle bijkomende informatie en de link naar de inschrijvingsmodule zijn vanaf dan ook beschikbaar op www.takeoffantwerp.be.

- -

KICKOFF EVENT

11 oktober 2016

18u00 - 23u00

Universiteit Antwerpen, stadscampus (k-blok).

Kleine Kauwenberg 22, 2000 Antwerpen.

- -

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, KDG Hogeschool, Universiteit Antwerpen, KAVKA, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page