top of page

CHESTNOTE maakt van Antwerpen een vooruitdenkende stad. #KICKOFFANTWERP

Maak tijdens het panelgesprek op ons KICKOFFEVENT kennis met CHESTNOTE.

Chestnote is een mobiele messaging app die van jouw digitale boodschap een schatkist maakt. Chestnote geeft jou de controle om zelf te bepalen waar en wanneer jouw bericht ervaren wordt. Door het creëren van een ‘wachttijd’ tussen het ontvangen en het kunnen openen van jouw boodschap, leer je jouw vrienden opnieuw te verlangen naar de inhoud ervan. Door hen naar één van jouw favoriete plekken te leiden, laat je hen bovendien jouw wereld ontdekken. In onze instant wereld biedt het ‘slow messaging’ concept van Chestnote een manier om emotie, waarde en magie aan berichten toe te voegen.

We worden geconfronteerd met een sterk groeiend aantal berichten, mails en advertenties. Er zijn echter maar 24 uren in een dag. Hoe zorgen we ervoor dat onze berichten nog opvallen en hun waarde behouden in deze maalstroom? Chestnote schiet hierbij te hulp.

= =

Inschrijven is gratis maar verplicht via: http://www.kickoff.takeoffantwerp.be/

KICKOFF Event - 11 oktober 2016 18u00 - 23u00 Universiteit Antwerpen, stadscampus, K-blok.

= =

In ‘TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE’ bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking Kavka, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief organiseert de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. In aanwezigheid van Vlaams Minister Muyters wordt het startschot gegeven van dit uniek samenwerkingsverband. TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen Stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool - KdG, UAntwerpen, Kavka, SINC& Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page