top of page

EEN GOEDGEVULD EERSTE CROWDFUNDINGJAAR VOOR HELLO CROWD!

Hello crowd! blaast feestelijk een kaarsje voor het eerste crowdfundingjaar uit, dat dankzij een grote groep 'believers' een groot succes werd: 108 campagnes, een slaagpercentage van 66% en €393.000 aan financiering. Ook Charlotte De Ridder, vorig jaar nog student - ondernemer in Antwerpen, kan terugblikken op een geslaagd jaar.

Een paar dagen geleden was Charlotte nog in Milaan, waar ze de MICAM bezocht, de grootste internationale schoenenvakbeurs. Zij ging er op zoek naar de nieuwste trends en deed de eerste aankopen voor haar webshop GrandEleganza. Charlotte heeft zelf schoenmaat 43 en weet daarom perfect hoe zij de voeten van dames met maat 41 tot 45kan verwennen. Charlotte De Ridder studeerde nog toen zij op Hello crowd! haar crowdfundingprojectlanceerde. Crowdfunding leek haar ideaal om €4.000 te vinden, voldoende om een pop-upstore te lanceren en na te gaan of er echt wel vraag was naar grote damesschoenen… Anderhalve week later had zij al €6.016 opgehaald, een mooie bevestiging dat haar project levensvatbaar was. Dankzij Charlotte vinden dames die op grote voet leven eindelijk elegant en trendy schoeisel!

Ongelooflijk hoeveel projecten er in één jaar bij Hello crowd! zijn ingediend. Alvast deze eigenschappen hebben ze gemeen: enthousiasme en de wil om ze echt participatief te maken. Naast de financiering was vooral de steun van het publiek een opsteker voor de initiatiefnemers. Hoe succesvol de start ook was, toch is dit nog maar het begin van het avontuur… Voel jij je ook aangetrokken door het avontuur? Dien je project in!

0 opmerkingen
bottom of page