• M.M.

ELECTION NIGHT : volg de verkiezingen vanop de eerste rij.


In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 november kiest Amerika een nieuwe president. TAKEOFFANTWERP dient de hele nacht als basis voor alle geïnteresseerden.

Van 19u00 tot 22u00 organiseren prof. Walgrave en prof. Wouters van de UAntwerpen (Faculteit SW) een masterclass. Tijdens dit college wordt het Amerikaanse kiessysteem toegelicht. Er wordt ook gekeken naar de kandidaten en hun campagnes.

Van 22u00 tot 09u00 kunnen studenten en andere gegadigden neerstrijken en de verkiezingen vanop de eerste rij volgen. Samen met verschillende partners zorgt TAKEOFFANTWERP voor een inhoudelijke avond met voldoende randanimatie om de nacht door te komen.

De diehards kunnen 's morgens nog napraten met een real American breakfast geheel gratis aangeboden door GATE15. Niet te missen dus!

ELECTION NIGHT 2016 is een samenwerking tussen TAKEOFFANTWERP, GATE15, Sinc, Unifac, Esn, PSW, UAntwerpen (faculteit SW) & Capitant.

19u00 – 22u00 : Masterclass 'de Amerikaanse presidentsverkiezingen anno 2016' in Aula Rector Dhanis (prof. Walgrave & prof. Wouters, Faculteit SW)

22u00 – 00u00 : TAKEOFFANTWERP opent de deuren

00u00 – 07u00 : Nachtluik met special guests, randanimatie, live - verslaggeving, ...

07u00 – 09u00 : Gratis verkiezingsontbijt aangeboden door GATE15

Doorlopend : LIVE - verslaggeving te volgen op verschillende schermen, snacks, chill - zone, special guests, ...

LOCATIE Aula Rector Dhanis & TAKEOFFANTWERP, Kleine Kauwenberg 19, 2000 Antwerpen

>> FACEBOOKEVENT <<

204 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE