top of page

SINC leert je netwerken.

Ben je een netwerkbeest in hart en nieren? Of moet je die skills net wat aanscherpen? Hoe het ook zij, de SINC Soirée is het perfecte moment om je professionele netwerk uit te breiden. Kom in contact met student-ondernemers, professionals uit de bedrijfswereld of één van onze partners. Studenten uit alle richtingen zijn meer dan welkom om naar TAKEOFFANTWERP_ af te zakken en al hun vragen af te vuren op iedereen die wilt luisteren. Op zoek naar een professional in een specifiek domein of een (mede)student met bepaalde vaardigheden? SINC Soirée is the place to be. Naast de netwerk-madness laten we ons inspireren door de verhalen van enkele startups. Eén van die verhalen is dat van Taglayer: Willem en Timothy ontmoetten elkaar op een SINC-event en niet veel later vlogen ze samen naar Silicon Valley! Het kan jou ook overkomen op 17 november. Natuurlijk geen networking zonder een hapje en een drankje, dus beiden hebben we voorzien.

Meer informatie over dit event vind je op FACEBOOK.

0 opmerkingen
bottom of page